Elég kényes témába kezdek bele. Leszögezem már az elején, semmi bajom a párban élőkkel, mindenkinek a világon azt kívánom, hogy boldogok legyenek, bárhogy is alakuljon. Szingliség, olyan furcsa ezt kiejteni, minden embernek egy picit más dolog jut eszébe róla.

A szingliség számomra azt jelenti hogy nincs párom, nincs senki akivel bármi közelebbi kapcsolatom volna. Ezt van aki rossznak és van aki jónak veszi. Több oka is lehet. Nálam erős ok a nemváltás, szerintem nem sok ember lenne, sőt senki aki megértené az én helyzetemet. Csak jönnének a hülye kérdéseikkel és állandóan félnem kellene, hogy mit is tehetek, hogy ne borítsam ki őt. Őt!!! Jó lenne azt is tudni ki lenne azaz Ő, mert jelenleg is ugyanaz van, mint korábban. Nem tudom kit tudnék szeretni, fiút tuti nem, és lány sem az is biztos. Nem hiszek a szerelemben, szerintem csak érdekek vannak, mondhat bárki bármit! A harmadik indok a munkamániám. A cégnél már egy héttel a kezdés után így hívtak... Imádok dolgozni és minden Szombaton egy kivételével dolgozni szoktam, a Vasárnapot az idióta Törvénykönyv miatt nem engedik, de majd keresek rá megoldást. Így nincs időm és kedvem sem, sehová kimozdulni, beszélgetni. Fura lehet ez, de engem nem igazán  érdekel a mai szórakozási módok, engem csak hagyjanak békén ezekkel. Megvan a véleményem erről is, ha meg zenét akarok hallgatni, nem egy 500 fős idiótákkal teli buliba megyek, hanem otthon csendben meghallgatom akkor amikor akarom és még fizetnem sem kell. Nincs kedvem a munkán kívül sehová sem menni. Szeretek egyedül gondolkodni és érdekes cikkeket olvasni, művelődni, tanulni. Ez még soha nem ártott meg nekem. Lakótársaim persze itt vannak, akiket imádok, így legalább azért kórosan nem vagyok egyedül, bár sokszor begubózok a szobámba. Néha elszomorít a dolog, de utólag mindig felismerem, szinglinek lenni még mindig jobb, mint egy elrontott, teljesen tönkremenő kapcsolatban éllni. Nem tudom, hogy a nemváltás után fog-e változni valami is, egy biztos, ha jól sikerül, sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb leszek. Csak sikerüljön! :)

Persze ezek a mondatok csak az én saját személyes véleményemet tükrözi, mindenkinek más lehet a véleménye, amit tiszteletben kell tartani és tartok is. Attól még nem nézek le senkit, mert éppen párja van, örülök neki, ha boldog! :)

Próbálok előre haladni és majd lesz valahogy!