Sziasztok Drága blog olvasók!

Végre itt a tavasz és itt a jó idő.

Holnap leszek 3 hónapja hogy hormonozok, nagyon örülök neki, talán változtam is még egy picit. Húgim volt nálunk, ő azt mondta nem sokat változtam még. Remélem egy év múlva már más lesz a helyzet. A munkahelyen minden okés, eddig egy Szombat híjján az összeset bent töltöttem túlórázva, a februári fizetésemnek örültem is. Egyre több mindenkit ismerek meg és többen ismernek meg. 12-én volt 2 hónapja hogy kezdtem a cégnél. Nagyon szeretem a helyem és nagyon sokat is dolgozok, odabent is munkamániásnak neveznek. Remélem sikerül picit majd előrébb is jutnom az idők folyamán, de szeretnék ott maradni mindenképpen, főleg a váltás miatt. Ha jól és sokat dolgozok, talán nem szólnak érte, elvileg tilos is bármilyen megkülönböztetés. A fejemben viszont nem minden tiszta, kezdek nagyon munkamániássá, hisztissé és bezárkózottá válni. Néha nem tudok magam sem rájönni a dolgok miértjére, de próbálok pozitívan gondolkodni és hozzáállni! A tablet amit kaptunk a T-home-tól nagyon jó, tetszik, viszont az okostelóm eléggé kezd tönkre menni. A laptopra is vírus ment, ma javíttassa meg drága lakótársam. Sokszor kezdek picit félni, hogy nagyon kiborítom a lakótársaimat, persze mindig túlreagálom a dolgokat, imádom őket. Ma azt álmodtam, hogy itt hagynak engem egyedül és akiket ismerek mindenki megszűnik létezni. Ezen nagyon megijedtem és fel is riadtam. Nagyon szeretem őket, ők segítenek nekem mindenben, amit nem tudok nekik elégszer megköszönni.

De vannak nagyon jó dolgok is: Elkezdtem sütkérezni, a karácsonyi bejgli után, nem rég sütöttem meg az első Linzeremet, sárgabarack lekvárral. Nagyon  finom lett, ezen felbuzdúlva legközelebb Hókifli a terv.

Próbálom picit fejleszteni magam, az ismereteimet mindentéren bővíteni, sok cikket olvasok.

Voltunk Gasztonyi magándoktor úrnál, gyógyszer receptekért. Nekem most maradt Androcur hála lakótársamnak, így csak Estrimaxot kell majd megvenni a gyógyszertárban. :)

Vasárnapra kell még valahol munkát találnom, remélem sikerülni fog!

Jók legyetek és csak pozitívan mindennap!!! :)

Utóirat: Már nagyon várom a nyarat! :)