Mmsatone blogja

Egy Transzszexuális lány blogja , naplója , gondolatai és minden más .

2015.03.15

Szinglinek lenni jó!

Elég kényes témába kezdek bele. Leszögezem már az elején, semmi bajom a párban élőkkel, mindenkinek a világon azt kívánom, hogy boldogok legyenek, bárhogy is alakuljon. Szingliség, olyan furcsa ezt kiejteni, minden embernek egy picit más dolog jut eszébe róla.

A szingliség számomra azt jelenti hogy nincs párom, nincs senki akivel bármi közelebbi kapcsolatom volna. Ezt van aki rossznak és van aki jónak veszi. Több oka is lehet. Nálam erős ok a nemváltás, szerintem nem sok ember lenne, sőt senki aki megértené az én helyzetemet. Csak jönnének a hülye kérdéseikkel és állandóan félnem kellene, hogy mit is tehetek, hogy ne borítsam ki őt. Őt!!! Jó lenne azt is tudni ki lenne azaz Ő, mert jelenleg is ugyanaz van, mint korábban. Nem tudom kit tudnék szeretni, fiút tuti nem, és lány sem az is biztos. Nem hiszek a szerelemben, szerintem csak érdekek vannak, mondhat bárki bármit! A harmadik indok a munkamániám. A cégnél már egy héttel a kezdés után így hívtak... Imádok dolgozni és minden Szombaton egy kivételével dolgozni szoktam, a Vasárnapot az idióta Törvénykönyv miatt nem engedik, de majd keresek rá megoldást. Így nincs időm és kedvem sem, sehová kimozdulni, beszélgetni. Fura lehet ez, de engem nem igazán  érdekel a mai szórakozási módok, engem csak hagyjanak békén ezekkel. Megvan a véleményem erről is, ha meg zenét akarok hallgatni, nem egy 500 fős idiótákkal teli buliba megyek, hanem otthon csendben meghallgatom akkor amikor akarom és még fizetnem sem kell. Nincs kedvem a munkán kívül sehová sem menni. Szeretek egyedül gondolkodni és érdekes cikkeket olvasni, művelődni, tanulni. Ez még soha nem ártott meg nekem. Lakótársaim persze itt vannak, akiket imádok, így legalább azért kórosan nem vagyok egyedül, bár sokszor begubózok a szobámba. Néha elszomorít a dolog, de utólag mindig felismerem, szinglinek lenni még mindig jobb, mint egy elrontott, teljesen tönkremenő kapcsolatban éllni. Nem tudom, hogy a nemváltás után fog-e változni valami is, egy biztos, ha jól sikerül, sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb leszek. Csak sikerüljön! :)

Persze ezek a mondatok csak az én saját személyes véleményemet tükrözi, mindenkinek más lehet a véleménye, amit tiszteletben kell tartani és tartok is. Attól még nem nézek le senkit, mert éppen párja van, örülök neki, ha boldog! :)

Próbálok előre haladni és majd lesz valahogy!

2015.03.15

Március!

Sziasztok Drága blog olvasók!

Végre itt a tavasz és itt a jó idő.

Holnap leszek 3 hónapja hogy hormonozok, nagyon örülök neki, talán változtam is még egy picit. Húgim volt nálunk, ő azt mondta nem sokat változtam még. Remélem egy év múlva már más lesz a helyzet. A munkahelyen minden okés, eddig egy Szombat híjján az összeset bent töltöttem túlórázva, a februári fizetésemnek örültem is. Egyre több mindenkit ismerek meg és többen ismernek meg. 12-én volt 2 hónapja hogy kezdtem a cégnél. Nagyon szeretem a helyem és nagyon sokat is dolgozok, odabent is munkamániásnak neveznek. Remélem sikerül picit majd előrébb is jutnom az idők folyamán, de szeretnék ott maradni mindenképpen, főleg a váltás miatt. Ha jól és sokat dolgozok, talán nem szólnak érte, elvileg tilos is bármilyen megkülönböztetés. A fejemben viszont nem minden tiszta, kezdek nagyon munkamániássá, hisztissé és bezárkózottá válni. Néha nem tudok magam sem rájönni a dolgok miértjére, de próbálok pozitívan gondolkodni és hozzáállni! A tablet amit kaptunk a T-home-tól nagyon jó, tetszik, viszont az okostelóm eléggé kezd tönkre menni. A laptopra is vírus ment, ma javíttassa meg drága lakótársam. Sokszor kezdek picit félni, hogy nagyon kiborítom a lakótársaimat, persze mindig túlreagálom a dolgokat, imádom őket. Ma azt álmodtam, hogy itt hagynak engem egyedül és akiket ismerek mindenki megszűnik létezni. Ezen nagyon megijedtem és fel is riadtam. Nagyon szeretem őket, ők segítenek nekem mindenben, amit nem tudok nekik elégszer megköszönni.

De vannak nagyon jó dolgok is: Elkezdtem sütkérezni, a karácsonyi bejgli után, nem rég sütöttem meg az első Linzeremet, sárgabarack lekvárral. Nagyon  finom lett, ezen felbuzdúlva legközelebb Hókifli a terv.

Próbálom picit fejleszteni magam, az ismereteimet mindentéren bővíteni, sok cikket olvasok.

Voltunk Gasztonyi magándoktor úrnál, gyógyszer receptekért. Nekem most maradt Androcur hála lakótársamnak, így csak Estrimaxot kell majd megvenni a gyógyszertárban. :)

Vasárnapra kell még valahol munkát találnom, remélem sikerülni fog!

Jók legyetek és csak pozitívan mindennap!!! :)

Utóirat: Már nagyon várom a nyarat! :)

2015.02.22

Február!

Sziasztok drága Blog olvasók!

Eltűntem egy picit, de semmi baj nem történt, csak rengeteget kezdtem dolgozni. Még hétvégén is. Így több pénzt kapok és hátha jobban megbecsülnek, ami az átalakulásom miatt igen fontos.

Elmúltam 16-án 2 hónapos!!! Annyira boldog vagyok és bizony látszódnak már változások. Szűk pólóban már nem igazán mernék járni és az arcom is sokat simult már. A hajam orbitálisan nő, aminek örülök. Annak már nem nagyon hogy nagyon göndör, így alig bírok vele.

Arc szőrzetem eddig sem volt, most még jobban ritkult, nem is borotválkozok, nem mintha előtte kellett volna. :P

Rettentő gyorsan telnek a napjaim, a hetek, de örülök, mert van munkahelyem, amit nagyon szeretek is. Több szerencse is ért és remélem így is marad.

Úgy néz ki lassan itt a tavasz , remélem nem lesz már annyira fogcsikorgató hideg.

Kívánom mindenkinek, hogy teljen kellemesen és szerencsésen a napjai! :)

2015.01.20

Január!

Sziasztok!

Elnézést a kései írásért, de eléggé mozgalmasak lettek a napjaim.

Az állásinterjúk nagyon pozitívak lettek, szinte mindenhová felvettek volna. Én az elsőt választottam, egy elektronikai nagy céget.

Már a második hete járok és nagyon tetszik, nagyon sok a munka és nem éppen magas a fizetés, de sohasem panaszkodnék, hisz végre van munkám.

Közben már egy hónapos is elmúltam a hormon gyógyszerek szedésében (HRT). Egy pár képet csináltam, ami nagyon gáz lett, de akiknek elküldtem azt mondják változtam már, simultak az arcvonásaim. A mellemen is már látszik, hogy elkezdett nőni. Hat hónap múlva remélem már nagy változások történnek meg velem. :)

Puszi mindenkinek! :)

Csak pozitívan!