Mmsatone blogja

Egy Transzszexuális lány blogja , naplója , gondolatai és minden más .

2014.07.04

Elcserélt lányok

Sziasztok!

Estére ajánlanék egy nagyszerű sorozatot, egyik nagy kedvencemet, az Elcserélt lányok című sorozatot.

Most a héten kezdték el vetíteni az M2 csatornán, egyenlőre 20.10- es kezdettel. Régebben már adták az M1- en. Ott pillantottam meg először és már akkor is tetszett, csak nem minden részét láttam. Most hogy sajnos a Hartland lovas sorozat véget ért, ezt adták be a helyére aminek viszont különösen örülök.

Gondolom a történetet nagyjából mindenki ismerheti. Röviden kiderül, hogy a két családnál lévő lányokat születésükkor elcserélték. Bay és Daphne különös és sokszor kalandos története. Nagyon örülök, hogy Daphne, mint siket lány is szerepel a sorozatban. Megláthatjuk hogyan boldogul ebben a halló világban. Ő a nagy kedvencem, olyan aranyos és szép és mellesleg bátor. Imádom :) Minden hétköznap lehet követni és remélem így is marad, mert elegem van ebből a sok fociból már, kiráz tőlle a hideg. :)

Én mindenkinek nagyon ajánlom.

Ha valaki lemaradna róla éjszaka megnézheti, mert ismétlik. :)

2014.07.03

Pinkvanilla, Transvanilla és Tstárs

Sziasztok!

Egy picit arról az egyesületről akarok egy pár sor személyes véleményt írni, akik miértünk vannak, minket segítenek.

Transvanilla a neve az egyesületnek.

Én már kis koromban is éreztem, hogy valami nem okés velem, nem vagyok olyan, mint a többi fiú. De akkoriban még nem tudtam, hogy mi lehet ennek az oka, itt a faluban meg főleg tabu téma az ilyen dolgok.

Mikor az interneten keresgéltem, akkor találtam rá az egyesületre.

Nagyon örültem és sok mindent megtudtam a dolgokról, főleg azt, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.

Rengeteg információ található az oldalakon.

A Pinkvanilla fórumán  pedig az LMBT összes képviselője megtalálja a magának megfelelőt.

A Transzszexuálisoknak és akik még ebbe a csoportba tartoznak, még barátkozós, egymással ismerkedős, társkereső oldal is megtalálható. Ez a Tstárs. Itt tényleg minden van, érdemes akit érdekel a dolog rá pillantani. Én nagyon szeretem az oldalt és már egy rakat képet is tettem fel. Hála sokan dicsérnek, örülök, nem kell majd félnem az elindulástól :)

Na de nem is rizsázok többet :)

Itt az oldalak címei :

www.pinkvanilla.hu

www.transvanilla.hu

www.tstárs.pinkvanilla.hu

2014.07.03

Költözés

Sziasztok!

Jelentem, ezen a héten ha mindenigaz végzek a pakolásssal és így a Hétfőt már az új helyemen tudom elkezdeni. Várom, bár kissé visszatart a családom, de el kell indulnom, mert így tudok többet gyűjtebnni és remélem minél hamarabb elindulhatok drága fővárosunk felé. Nem nagyon vágyok én őszintén városba, sőt ha lehetne itt maradnék a falumban, mert itt nagyon sok munka van. De sajna itt nem tudom elkezdeni és ez alapból akkora változás lesz, higy sokan nem fogadnák el, vagy kételyük lenne. Így csak veszítenék itt.

Hétfőtől így ritkán leszek gépközelben, de amint tudom megoldom a helyzetet :)))

Addig is pusszancs mindenkinek.

Utóirat: Beköszönt a kánikula, irány a vízpart :)

2014.07.01

Albérlet

Még ezen a héten ha minden igaz akkor költözök egy kis albérletbe. Még nem lesz netem, de amint tudok úgyis jelentkezem. Így talán jobban tudok gyűjteni, mielőtt Budapestre mennék. Sajnos ezt meg kell tennem, hiába húzom az időt. Anyumnak el sem merem mondani, hogy ki vagyok valójában. úgy sem értené meg az állapotomat és amúgy sem segítene semmiben sem. Így körülbelül augusztusban felkerülök és remélem nagyon hamar találok új munkahelyet és azonnal eltudom kezdeni a pszicho és más dokik felkeresését és elkezdeni a gyógyszerezést. Ezek után végleg szakítok a családommal úgyis más nevem lesz, bár ez nehéz lesz, de nem tehetek mást...
Miért nem lehetek egyszerűen átlagos, normális, nem pedig ilyen mutáns izé és bárcsak tudnék változtatni ezen, de magamat így is nehéz letagadnom anyumék előtt. Szégyellem magam, de azért remélem a Jó Isten előtt nem én vagyok a legbűnösebb ember ...
És már magyarázkodnom is kellett itthon, anyum meglátta a képeimet amit a gépen azt hittem kitöröltem. Szinte felismert, de azt mondtam neki, másik csajszi, szerencsére elhitte :)
Nem jó ez így ... de hát ki érti meg ezt, senki!!!!!!
Azért ha tudok majd jelentkezek ám :)