Mmsatone blogja

Egy Transzszexuális lány blogja , naplója , gondolatai és minden más .

2014.03.25

Fölszállott a páva

Sziasztok!

Éjszakázok lelkesen, bár még elég kaotikus minden, mert közmunkára vagyok bejelentve még és elvileg az összes szabadságomat kivettem. Erre ma bemegyek és mind be van írva rendes napnak, elvileg 31- ig maradok közmunkán, de közben meg éjszakára kell kimennem és nappalra elvileg nem. Nappal pedig megyek máshová dolgozni ha van munka. :) Kicsit kaotikus.

Az éjszakázás nagyon jó, ha komolyan beindul akkor majd mesélek róla, nem éppen lányos dolog, de nyugis legalább. Azt kell megfogni, ami éppen van.

Van kint tv és a Mindigtv ingyenes csatornái, hogy éjszaka azért ne unjam halálra magam, bár sokat kint vagyok és leskelődök.

És itt találtam rá egy nagyon aranyos műsorra a Duna tv-n és a Duna World csatornán.

Fölszállott a páva néven fut a népzenei tehetségkutató, ahol énekelnek, táncolnak és persze minden a magyarsághoz, a magyar hagyományokhoz kötődik. A zsűri nagyszerű, sok az adott témához tartozó történetet, hagyományt mondanak el. És a fellépők mind gyönyörűek. Ez az egyetlen tehetségkutató, ami csak a magyar hagyományok és népzenei témakört dolgozza fel. Kár hogy csak ez az egyetlen van, kicsit unom már ezt a sok amerikai típusú, egy évben több csatornán is futó, különböző nevű műsorokat, amik szalagon gyártják a tehetségeket, akik utána ha nem is mind, de sokan el is vesznek... Mire jó ez. De ki mit szeret. Egy biztos én nagyon imádom és mellesleg MAGYAR minden tekintetben! :)

Ajánlom mindenkinek! :D

2014.03.13

Állásajánlat

Sziasztok! :)))
Remélem mindenki egyben van, szépen tavaszodik és már a természet is éledezik. :)
Én jól vagyok, nagyon is :)
Nagyon sokat dolgozok mostanában, még a közmunka után is megyek és hétvégéken. Egy szabad napom sincs, pedig lenne itthon is mit csinálni, de ez van, nem panaszkodok. Van még egy nap csúsztatásom és szabadságom is hét nap.
De a legjobb hír, ma megkerestek, hogy lennék-e a fácántelepen éjjeliőr, tv, ház, fürdőszoba ilyenek. Este hattól- reggel hatig lenne, már kezdés Hétfőn, vagy megbeszélik a polgármesterrel és maradok közmunkán, vagy pedig bejelentenek 5 órába. Havi 110 ezer körül lenne, hát jó hogy megyek és hosszú távú lenne. csak nem 50 ezer és még nappal is tudok menni dolgozni egy kicsit ide oda és persze akkor egyből több lenne még ennél is. 30 nap próbaidő. Szépen gyűjtök és lehet, hogy már júliusban segítséggel Pesten lehetek. :D Csak sikerüljön.
Most nagyon örülök :))) Csak fog így gyűlni a félretett pénzem és talán sikerülhetnek az álmaim. :) Kívánom mindenkinek, hogy az álmai válljanak valóra minél hamarabb. :)
2014.03.03

Kis lépés egy embernek, nagy lépés a természetnek!

Sziasztok!

Nem akarok senkit a környezet- és természetvédelemmel untatni és nem is fogok írni olyat ami már a csapból is folyik, de mégis szeretnék erről is írni egy kicsit. Már írtam az egyk blogbejegyzésben, hogy imádom a természetet, a fákat és minden más növényeket. Ezért próbálom kímélni és amennyire tudom megőrizni a Föld adta értékeket. Ez nálam elég komoly főszerepet játszik. Még a szomszédos városba is bringával járok, próbálok nem pazarolni, stb. Nagy telkünk van a házunk körül és hatalmas kert, első udvar és hátsó udvar. Elég sok elhagyatott rész volt, ahol nem volt semmi. A kert részt műveljük, de ahol van egy lépésnyi szabad hely, ott én mindenhová fákat ültettem. Minden fajta van, a gyümölcsfáktól a parkban lévő díszfákig. Tölgyfákat magam szedtem, csíráztattam és hála gyönyörűek :) Szépen nő minden. Elképesztő erdő lesz itt, ha minden megnő. Csodálja is mindenki, pedig nem egy nagy dolog ...

Nem szeretem a falusiak morállját. Elképesztő, hogy mik uralkodnak a fejekben, kivágni, felgyújtani, lerombolni mindent és így szépen tönkre is megy minden.

Én mindig azt szoktam mondani, ha mindenki csak 1 fát ültetne és nem többet, már az is 6 milliárd fa lenne :) Nem kell itt nagy dolgokra gondolni ...

És mindenhol van egy kis hely, vagy elhagyatot rész ahol meglehetne valósítani ...

Nemcsak a jelen számít, hanem a jövő is és ha így haladunk, nem igen fog jól festeni.

A növények adnak nekünk mindent, jó lenne néha többre is nézni őket, mint álltalában szokás :) Ma mellesleg 10 fát ültettem megint. :)))