Mmsatone blogja

Egy Transzszexuális lány blogja , naplója , gondolatai és minden más .

2014.11.21

Szakvélemény

Sziasztok!

Hát eljött ez a nap is. Már annyira vártam. Délután izgultam leginkább. Majd négy óra után indultunk is a hatodik kerületbe Wéber Katalin  klinikai szakpszichológushoz. Út közben is nagyon izgultam, hála lakótársam elkisért. Ez nekem nagyon sokat jelentett, köszönöm is neki!!! :D

Mikor odaérkeztünk hirtelen picit beijedtem, de ez ahogy betértem hozzá el is múlt. Olyannyira, hogy nem is engedtem kérdezni. Nagyjából egy pár szóban elmondta mire lenne kíváncsi, én meg elkezdtem ledarálni neki a lényeget. Megcsináltam utána a Rorsach- tesztet. Ettől féltem a legjobban. Tintapacák vannak és azt kell elmondani, hogy mit látsz benne. De ez is sikerült. Még egy kicsit beszélgettünk és ezzel véget is ért. Nagyjából 45 perc volt mindössze.

Sikerült!!!!! Annyira boldog vagyok. Teljesen pozitívan csalódtam, azt hittem nehezebb lesz ám.

Jövő héttől elvileg jöhetnek az orvosi vizsgálatok. Majd pénteken kell mennem a mai szakvéleményért. December 1-én pedig megyek  Dr. Tolnai Valéria pszichiáterhez. Tőle is parázok egy kicsit, ő lehet hogy nehezebb lesz, de pozitívan állok mindenhez.

Ha ez sikerül, akkor körülbelül December közepén már szedhetem a gyógyszereket.

Egy bosszúságom volt ma jobbára. Mégpedig, hogy elképesztően kiszáradt a kezem, tiszta vér volt a metrózás közben, de vettünk kéz krémet, szegény gyógyszertáros teljesen szörnyen nézett rám. Mehetek a Walking Dead-be, ráadásul még maszk sem kell már. :P

 

De kárpótolva vagyok, mert vettünk Nutellát és vacsira ezt ettünk! :)

Még éhes leszek megint! :P

Mai élménybeszámoló letudva és örökké emlékezve rá! :)

2014.11.21

Első szakvélemény!

Még nem vagyok fent két hete sem, de már nagy hírekkel szolgálhatok. Képzeljétek, holnap már megyek az első szakvéleményemért az egyik pszicho dokihoz ( Wéber Katalin ). 24 ezer forint lesz.  Csak remélem, hogy sikerül is minden ám. Annyira örülök, hogy ilyen hamar elkezdhetem. Ezért dolgoztam és gyűjtöttem nagyon sokat. Lesz gondolom beszélgetés és pár darab teszt. Normális vagyok ám :P

Aztán ha ez sikerül, akkor a jövőhéten elintézzük a lakcímet és a tb-t valahogyan. Majd mehetünk az orvosi vizsgálatokra ( urológus, vérvétel, hasi ultrahang stb. ).

Persze már a második szakvéleményre is megvan az időpontom. December 1 -e, ha minden sikerül. :)

Ez sajna drágább lesz, majdnem 40 ezer forint, de nekem megéri. Főleg ha Karácsonyr már szedhetem a hormon gyógyszereket.

Ez még a jövő zenéje, egyenlőre sikerüljön az első szakvéleményem holnap. :)

2014.11.21

Albérlet Budapesten!

Kedves blog olvasok, nagy hírekkel szolgálhatok! Annyira boldog vagyok, hogy majd kiugrom a bőrőmből. Elképesztő!!!

Akkor elmesélem ha nem bánjátok. :)

Ahogy már írtam előző blog bejegyzésemben egy ts lánnyal, aki már teljesen nő ( annyira örülök neki ) sokat telefonálgattunk. Ő is és én is szerettünk volna külön költözni. Ráadásul az én terveim miatt nekem szükséges volt Budapest felé indulni.

Végülis meglett az időpont: November 8-án jöttek le értem. Nagyon aranyosak és cukik voltak. Mikor megláttam hogy mekkora ház a miénk és belülről is nagyon jó alig utottam szóhoz. Ráadásul kicsit kipofozzuk és így négy hónapig nem kell még az albérletet sem kifizetni.

Nagyon szép helyen lakunk és csendes, aranyosak a szomszédok is és még kertünk is van elől és hátul is. :)

Nagyon sokat köszönhetek a társbérlőmnek, ha ő nincs én nem lennék itt!

Még újítjuk a lakást és majd utána intézünk minden hivatalos bejelentést stb...

Nagyon tetszik a város, a kerület, bár még nagyon kevés helyen voltam, de szeretnék felfedezni mindent.

Persze először is munkát kell találnom, de csak a szakvélemények és vizsgálatok után. De ez majd a következő blog bejegyzésem lesz. :)

Még nagyobbik húgom is itt lakik a közelben. Már voltam is nála. Nagyon örülök, hogy a közelemben lakik.

Egy valami amit furcsának találtam, hogy itt fent olyan szomorúan az emberek, semmi mosolygás. Persze megértem őket, de én is dolgoztam nagyon sokat mégis mosolyogtam és mosolygok most is mindenkire. Csak pozitívan kellene gondolkodni ám ... Ez olyan fura volt számomra ...

Röviden, nagyon örülök, hogy végre itt lehetek ebben a csodás városban! Csak sikerüljön minden! :D

2014.11.20

Visszatértem :)

Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitől, hogy ilyen hirtelen és hosszú időre eltűntem. Sajnos nem volt internet elérhetőségem ezidáig.

Mi is történt azóta velem? Anyuéktól külön költöztem. Egy kis szobácskát vettem ki a faluban. A vadásztársaságnál továbbra is dolgoztam és mellette nagyon sokat nappal is dolgoztam, alvás nem sok volt. Így sokat kerestem és sokat félre is tudtam tenni.

Közben az egyik már teljesen átalakult ts lánnyal terveztük, hogy november elején veszünk ki egy közös házat Budapesten. Ezért még jobban és még többet dolgoztam.

Nagyon hiányzott a blog írás, de tudtam, hogy most kell nagyon rákapcsolnom a munkára, hogy sikerüljön minden tervem...

A többi már napjainkban játszódik :)))