Sziasztok!

Kissé megkésve, de itt vagyok. Az oka a késésemnek ahogy azt az előzőekben is írtam, rengeteget dolgozok. De ma a nappalom kivételesen szabad. Így, csak írok egy pár sort.

Gyűlik az átváltozásra a pénzem, hamarosan így el is tudom kezdeni. Júliustól ha minden igaz akkor megyek albérletbe, egyenlőre még itt a faluban, de sokkal jobban fogok járni, mint itthon.

Először is majd pszicho dokit kell keresnem, nem nagyon zavar ha fizetős is lesz, de sajna ezen a környéken nem igen járok majd szerencsével, így valahogy kitalálom a pesti dolgokat ...

Itt a Vakáció. Remélem mindenki el tud menni nyaralni, legalább egy pár napra. Csak a pihenésre és a szórakozásra koncentráljatok, helyettem is!

Képzeljétek, végre volt annyi merszem és csináltam magamról képeket, egy ts oldalra fel is pakoltam és nagyon pozitívan reagáltak rá. Ennek nagyon örültem. Most hajnalban is készítettem, majd felkerülnek azok is. Szerintem ezek jobbak is lettek :) Plusz dolog hogy borotválkozni nem igazán kell, ami van kicsi azt kiszedem a szemöldök csipesszel. Idegbajt kapnék ha ősember lennék az tuti.

A göndör hajam továbbra is nő és mindenféle kencékkel kenem, így nagyon szép szokott lenni. A munkahely is jó, nyugis és így nappal is tudok menni még kertészkedni ide-oda.

A múlthéten simán 18-20 órákat dolgoztam és talán 1 órát ha aludtam, de bírtam, lelkes vagyok :) Gyűjteni kell ha haladni akarok előre, viszont félek is egy picit, mert ha belecsapok, akkor fenekestül felfordul minden, de remélem legalább a munkahelyemet majd megtarthatom. Nem tudom milyen gyorsan fogok változni, de remélem elég hamar látszani fog majd :)

Jók legyetek és jó nyaralást kívánok mindenkinek!!!