Sziasztok!

Éjszakázok lelkesen, bár még elég kaotikus minden, mert közmunkára vagyok bejelentve még és elvileg az összes szabadságomat kivettem. Erre ma bemegyek és mind be van írva rendes napnak, elvileg 31- ig maradok közmunkán, de közben meg éjszakára kell kimennem és nappalra elvileg nem. Nappal pedig megyek máshová dolgozni ha van munka. :) Kicsit kaotikus.

Az éjszakázás nagyon jó, ha komolyan beindul akkor majd mesélek róla, nem éppen lányos dolog, de nyugis legalább. Azt kell megfogni, ami éppen van.

Van kint tv és a Mindigtv ingyenes csatornái, hogy éjszaka azért ne unjam halálra magam, bár sokat kint vagyok és leskelődök.

És itt találtam rá egy nagyon aranyos műsorra a Duna tv-n és a Duna World csatornán.

Fölszállott a páva néven fut a népzenei tehetségkutató, ahol énekelnek, táncolnak és persze minden a magyarsághoz, a magyar hagyományokhoz kötődik. A zsűri nagyszerű, sok az adott témához tartozó történetet, hagyományt mondanak el. És a fellépők mind gyönyörűek. Ez az egyetlen tehetségkutató, ami csak a magyar hagyományok és népzenei témakört dolgozza fel. Kár hogy csak ez az egyetlen van, kicsit unom már ezt a sok amerikai típusú, egy évben több csatornán is futó, különböző nevű műsorokat, amik szalagon gyártják a tehetségeket, akik utána ha nem is mind, de sokan el is vesznek... Mire jó ez. De ki mit szeret. Egy biztos én nagyon imádom és mellesleg MAGYAR minden tekintetben! :)

Ajánlom mindenkinek! :D