Sziasztok

Remélem mindenkinek jól telik a napja .

Nekem voltak mostanában hullámhegyek és hullámvölgyek is, de azért jól vagyok.

Úgy néz ki, hogy ha minden jól alakul, akkor nem sokára újra neki indulhatok a nagy világnak és remélem ekkor már sikerülni fog minden, (albérlet, munkahely, barátok) de a legfontosabb, végre majd elkezdhetem az átváltozást. Már annyira várom. Addig is próbálok kitartani és nem feladdni. Hála van egy pár jó és aranyos barát aki próbál segíteni, nekik nagyon köszönöm, ők tündérek :)

Próbálok lelkesen gyűjtögetni, még hétvégén is dolgozok, így talán nekem is csurran egy kis pénz, lassan de gyűlik a zsebpénzem, ha itthon is úgy akarják ...

Úgyhogy mindenkit csak arra bíztatok, fel a fejjel és kitartás, a célokért meg kell kűzdeni, de a végén megérdemelten megkapjuk mindannyian a jutalmunkat :)

Jöhet sok rossz, kár, megaláztatás, szenvedés, de mellette ott kínálkoznak a jó dolgok is, csak megkell őket ragadni és odakell figyelni. Néha nézzünk szét, ne csak magunk elé merengjünk, mint valami zombi, elvileg már annak is örülhetünk, hogy reggel mi is és a nap is felkell :D Élvezzük az apró örömöket!

Amit dédkeresztmamám mondott mindig: Lehetetlenség nincs, csak tehetetlenség!

Bármi elérhető csak akarnunk és tenünk kell érte! Csakis rajtunk múlik minden. :)