Sziasztok!

Elnézést mindenkitől, hogy csak most írok, de eléggé depressziós hangulatban voltam és vagyok, többször is a gondolataimban volt az öngyilkosság megtétele. Végül is sikerült legyőznöm egyenlőre ezt, de itthon nem éppen jók a körülmények. Sajna az egész pénzemnek is majdnem oda, és ráadásul anyum is kórházban volt, rosszul lett és összeesett. Nekem kellett kihívni a mentőt és persze míg bent feküdt a munkán kívül mindennap bent voltam és persze mindent én álltam itthon és ott is. Nem sajnálom a pénzt félre ne értse senki se, de jó lenne már ha legaább engem is megértene valaki és segítene, nem csak mindig én fordítva. Remélem azért lesz majd változás, mert így hamar saját magamban teszek hülyeséget!

Közmunkában dolgozok még mindig, de talán tavasztól mehetek megint a mezőgazdasági nagygazdához dolgozni, remélem éjjel-nappal :)

A kezem gyógyulgat, rá esett egy kb 50kg - os nagy rönk fapakolásnál, rosszkor voltam rossz helyen, de nem tántorít el semmi és dolgozok ugyanúgy.

Próbálok nem feladni semmit sem :)

A hajam rendíthetetlenül nő, már voltam fodrásznál is, kellett a végéből vágni mert töredezett és vettem rá ilyen haj balzsamot is. Mostmár hagyom göndörként mindennap, reggel vizes kézzel túrok bele és beállítom, sokan irigykednek rám, eszméletlenül tetszik és nő. :)