Mmsatone blogja

Egy Transzszexuális lány blogja , naplója , gondolatai és minden más .

2013.09.28

Szexualitás

Kényes témához érkeztünk . Bárki bármit mond , de a mai világrend a pénz és a szexualitás körül forog , hiába is tagadnánk , csak körbe kell nézni és látható mindenhol , a sajtóban , a médiában , sőt az utcán is , egyszóval bárhol és bármikor .

Erről a témáról is azért akarok írni , mert egyes emberkék súlyosan el vannak tévedve ez ügyben is ...

Attól hogy transzszexuális valaki , attól még nem UFÓ hanem EMBER !

Ebben a kis közösségben ( ha nevezhetjük így ) is megtalálható mindenféle - fajta ember . Vonzódásban és Szexualitásban is éppúgy mint a mai különböző társadalmakban megszokott .

Egy valamit azért mégis leszögeznék : ha valaki transzszexuális lány és a fiúkhoz vonzódik , akkor nem homoszexuális , mert teljesen nőies a gondolkodása , a belső tulajdonságai , így ő heteroszexuálisnak nevezhető .

De éppen ez fordítva is igaz !

Személyesen én még egyik körbe sem tartozom , nem is tudnám hogy melyikbe kellene .

Egyenlőre nem kívánok senkit sem , avagy nem keresek , majd jön magától . Most jöhetne bárki azzal hogy kinek mi köze ehhez . Igaz mindenkinek a saját magánügye . Én is csak azért írtam le hogy így éreztessem , nem vagyok Homoszexuális , sem semmilyen , mielőtt még esetleg durva hozzászólásokat kapnék e téren !

2013.09.28

Miért vagyok Transzszexuális ?

Ha valaki ezt feltenné így hirtelen szemtől szembe , talán meg sem tudnék szólalni , esetleg sírva elrohannék , vagy dadognék össze - vissza .

 

Jó kérdés . Talán ésszerűen nem is lehet rá válaszolni . Miért is ? , kérdezné egy kétkedő ember . Mert ez egy belső különleges és egyben ránk nézve sajnálatos dolog . Sajnos rossz testbe születtünk . Nálunk valódi a test és lélek szétválása , különbözősége . Nah jó ezzel körülbelül senkit nem győztem meg és nem is válaszoltam a kérdésre . De gondolj bele , mi lenne ha egyszer reggel felkellnél , bele néznél a tükörbe és az ellenkező nemű testben látnád magadat , közben persze a gondolkodásod és a belsőd ugyanaz marad , nem éppen örülnél neki . És telnének a percek , azt hiszed ez egy rémálom , pedig a valóság , nem akarod elhinni , a kezeddel akár még megis csípheted magad . Ekkor rájössz hogy ez a valóság . Te mit tennél ? Több napig lennél így és a mindennapos dolgaidat is eképp kellene elvégezned . Közben tudod hogy ez nem jó így , keresed az okot hogy mi történhetett ? , miért lettél más . Próbálsz hasonlóan viselkedni mint a veled azonos neműek , deh idővel belátod hogy TE magad más vagy , így ha ideig - óráig megis tudod mesterien játszani a dolgokat , minden színháznak egyszer vége és nem fogod tovább bírni , kiborul az a bizonyos víz a pohárból ... Ugye még belegondolni is rossz ! Mi ezt mindennap átéljük . És ez egyáltalán nem a neveltetés miatt van . Semmi köze hozzá , bárkivel előfordulhat hogy így születik és persze az orvosok már bebizonyítottak elég sok mindent erről , deh én ebbe nem megyek bele , más oldalak részletesen foglalkoznak vele . Személyes tapasztalatból tagadom a nevelést és a szülők viselkedését a gyermek felé . Én katonás , szigorú neveltetésben nőttem fel , így hála semmi rossz cselekedetbe , vagy durva társaságba nem kerültem , ráadásul még vallásos is vagyok , na és így kellett szembe néznem a transzszexuális dologgal . Nagyon szégyelltem magam , azt hittem bűnös dolog ami a fejemben jár , magamba fordultam , sokáig voltam depressziós és öngyilkosságot is kíséreltem meg . Azt hittem csak én vagyok ilyen , de aztán kiderült hogy nem és mellesleg tök aranyos , kedves , tündéri embereket ismertem meg , jobbak mint az átlagos emberkék :) Sokat köszönhetek nekik :)

Én még nagyon titkolom ezt a dolgot , bár ez egyre kevésbé megy , de sajnos még ennek így kell történnie , mert nagyon sok a rossz és durva előítéletekkel teli emberek , akik mellesleg azt sem tudják kik vagyunk és tájékozatlanok , tudatlanok a témában és így mutatnak , bántanak minket . Pedig alaptalan mind , nem vagyunk  perverzek , sem beteges rossz elmék akik ijesztgetni akarnak mindenkit . Ha megismersz minket meglátod , hogy nem is állunk olyan messze egymástól , hisz emberek vagyunk !

2013.09.28

Tervem az átváltozással kapcsolatban

Terv

Még kimondani is nehéz ezt a szót . Tervei mindenkinek vannak , kisebbek , nagyobbak és igyekszünk megtalálni azt az utat amivel elérjük .

Végre sikerült nagy nehezen felkerülnöm egy vidéki kisfaluból egy Pest megyei nagy városba . Még szokom az új helyet , deh nagyon tetszik . Eddig ez a terv sikerült , deh még most jön a neheze , munkát is kell találnom , úgy hogy senkit nem ismerek itt . De nem félek hisz a városba is úgy kerültem hogy elötte bejártam a fél országot és nem is jártam még azelött nagyon sehol sem . Aki akar úgyis talál valamilyen munkát . Van egy kis spórolt pénzem is , így ha találok munkát azonnal elkezdhetem a két pszicho dokit felkeresni .  Majd utána jöhet az urológus , majd a hormonok és tovább - tovább ... De mindent csak szép sorjában , és persze okosan , tudatosan kigondolva ... A továbbiakról még felesleges írni , még jussak el odáig . Majd később , ha ott tartok majd írok még erről :)

 

 

2013.09.28

Transzszexualitás

Nem kívánok a végletekig erről beszélni hisz az értelmes honlapok mind tele vannak ezekkel az információkkal .

De azért le írom , mert sokszor összekeverik a fogalmakat és így elítélnek minket , pedig nem ugyanaz !

 

A transzszexualitás nem összekeverendő a transzvesztitizmussal!

A transzszexualitás két alapvető formája a Female to Male (F2M) és a Male to Female  (M2F): az F2M a nőből férfivá, az M2F pedig a férfiból nővé alakult vagy alakuló embert jelölheti.

A transzvesztitizmus: ha valakinek nincs problémája a testi ill. társadalmi nemével, de az ellenkező nem ruháit viseli.

 

Egy saját monológot még hadd írjak le : Ne ítélj el , inkább ismerj meg :)

 

 

2013.09.28

Én volnék :)

Sziasztok :)

Elsőként is szeretném tisztázni hogy miért is indítottam ezt a blogot . Egyrészből hogy leírjam saját gondolataimat bármilyen témában . A legjobban pedig azt akarom megmutatni , hogy attól mert én egy kicsit másabb vagyok mint a társadalom legtöbb tagja , azért még nem kell elítélni és ugyanolyan ember vagyok tele megvalósításra váró , Jó gondolatokkal !

Szeretnék először is bemutatkozni .

Viki vagyok , kezdő Transzszexuális lány . 23 éves vagyok .

Vidékről érkeztem nem rég az egyik Pest megyei városkába , egyenlőre munkát keresek .

Szeretek olvasni , bringázni , neten lógni , természetben túrázni , futni stb .

Lelkes környezetvédő vagyok , és imádom a növényeket .