Mmsatone blogja

Egy Transzszexuális lány blogja , naplója , gondolatai és minden más .

2013.12.14

Sziasztok :)

Remélem mindenki már lázasan készül a Karácsonyra .

Én kívánom mindenkinek hogy teljesüljön az összes kívánsága :)

Én nem kívánok tárgyi dolgot, csak azt hogy minél hamarabb teljesüljön a nagy álmom az átváltozás .

 

Egyébként ahogy nő a hajam úgy változok . Már nagyon sokan mondják hogy lányos vagyok , sőt elneveztek Karolinának, persze poénból . Én ezen nem botránkozok meg, poénnak veszem fel és így nem bántanak . Persze lehet, hogy beszélnek mindenfélét a hátam mögött, de az meg egyáltalán nem érdekel . Szépen lassan változok még így fiúként is és ha elkezdeném esetleg itt a faluban az átváltozást, ( egyébként nem itt szeretném ) akkor sem lesz brutálisan feltűnő és remélem így nem bántanának . A Karolina név egyébként nem tetszik, bár közel azonos a mostani hivatalos nevemmel, nem sokban vátozik . Ha tényleg nő leszek egyszer akkor úgyis a Viktória név mellett fogok dönteni . Nagyon szép név, tetszik :)

Kicsit rossz dolog, hogy itthon vagyok, de van munkám legalább ezerrel és ha egy részét el is nyeli a család, csak cseppen nekem is, így nagyon lassan, de gyűlik a pénzem a nagy álmomra .

Remélem minél hamarabb sikerülni fog :)

 

Pusszancs :)

2013.12.05

Újra itthon

Sziasztok !

Kissé régen írtam már ide .

 

Sajnos nem úgy jöttek össze a dolgok ahogyan elterveztem . Így sajnos újra itthon vagyok , ráadásul anyumnál . De legalább van fedél a fejem felett , viszont amit gyűjtöttem az lehet , hogy el is tűnik , kicsit félek is ettől . Innen a kis faluból nem tudok semmit sem tenni . Ráadásul felvettek közmunkába is és dolgozok még nagygazdáknál is . Remélem tavasszal sikerül majd változtatnom a helyzeten .

 

Az álmaimon akkor sem fogok változtatni és remélem egyszer sikerülni fog megvalósítani is !