Sziasztok !

 

Remélem mindenkinek jól telik a hete :)

Ma egész délután esett az eső , így jobb híjján nézelődtem a világhálón .

Valami ütős , de nem értelmetlen filmet , vagy sorozatot kerestem .

Az egyik nagy netes , filmes oldalon már javában keresek sorozatot ami majd talán leköt . A sokadik oldalon bolyongok és amikor már azt hittem nem találok semmi jót sem , a szemem elé került egy elég bizarr nevezetű sorozat .

 

Még nem ismertem ezt a sorozatot és őszintén nem tudtam mire vélni a címét .

A kondom el van vetve . Gondoltam egyből , hogy mi ez a sorozat aminek ilyen neve van , tutira nem nekem való . De egy kicsit utána néztem . Rövid cselekmény elolvasás és úgy gondoltam , megéri legalább belenézni , ígéretesnek tűnik .

Én alapból imádom az ilyen tini sorozatokat és ez sem hozott csalódást . Egy huzamban megnéztem hat részt és a többit is csak az áramszünet miatt nem tudtam , deh ami késik nem múlik :) Nekem nagyon tetszenek a szereplők , a történet , a kis város amit bemutat . Nem egy agyon nyálazott unalmas tini történetéről szól a sorozat . Milyen durva hogy hirtelen elszakadsz a jól megszokott emberektől , helyektől és egy teljesen új környezetben találod magad . Nem ismersz senkit sem és persze ott vannak az új dolgok : új suli , új ház , új szomszédok . Bele lehet idővel szokni . Az újdonság varázsa ( akár rossz , akár jó ) idővel elhalványul , majd meg is szűnik .

Vártam nagyon hogy mi lesz a következő részben . Én ajánlom mindenkinek , még ha a neve eléggé fura is .