Ez egy nagyon fontos dolog , amit sohasem szabad alábecsülni .

Én azt a szólást tartom hogy : Neh ítélj el senkit seh , azért mert másabbak mint te !

 

Színes a világ és különbözőek az emberek . Nem találsz két olyan embert akinek minden ízlése , szokása stb . ugyanolyan lenne . És ez így jó , ennek így kell lennie . Mi történne ha tök egyformák volnánk ? Semmi , szó szerint a nagy semmi , üresség , mindenki ugyanazt tenné , ugyanazt szeretné , ugyanazt akarná stb ... Ugye milyen frusztráló dolog lenne , még ez a sok ugyanazt szó is egymás után . Ugye milyen jó dolog megismerni egy teljesen idegen embert , főleg ha teljesen eltérő tőlünk , érdekel és kíváncsi vagy rá . Új dolgok hatnak rád és így jobban megismered az embereket és velük együtt a világot is . Te is színesebb leszel ezáltal , másként kezeled őt és mindent .

 

Ítéletet , bírálatot , kritikát - és még sorolhatnám - ha akarjuk , ha nem , mindig hozunk bármiről és bárkiről . Deh azt mi döntjük el , hogy elfogadjuk ezt , vagy változtatunk rajta . Egy biztos addig nem szabad bírálni , míg nem ismered meg az adott helyzetet , embert , bármit . De ha mégis van véleményed az sem baj deh talán ez másoknak akár sértő is lehet , azt nem szabad kinyilvánítani , ezzel károsítasz , nagy károkat is okozhatsz . És ehhez  senkinek nincs joga , főleg úgy hogy csak szimpla elvakultsággal , teljesen ismeretlenül mondanak bírálatot , előítéletet .

 

Pont ilyen helyzetben vagyunk sajnos legtöbb transzszexuálisok is . Nem merünk mutatni magunkból semmit sem , mert akkor kiderülne minden és ebből bajunk is származhat . Sokan nem értik , sőt nem is tudják mi a helyzet velünk , deh előítéleteik persze vannak , ami szerintem nagyon nem jó és sokszor szégyelni való lenne . Ezzel nem lesz jobb a helyzet , sőt nekünk nagyon rossz . Aki még nem tudja kik vagyunk , ismerjen meg bennünket , tutira nem fog csalódni :) Sokan vannak sajnos az elvakult emberek , akik azt hiszik minden úgy szent és igaz , ahogy ők elgondolják , pedig csúnyán nem . Persze emberek vagyunk és mi is hibázhatunk , mint ahogy mások is , de ez így van rendjén . Soha sem szabad addig fajulnia a dolgoknak hogy ebből kárt szenvedjen bárki is , nemtől , vallástól , egyszóval bármitől függetlenül is . A tettlegességről nem is beszélve . El kell fogadni mindenkit úgy ahogy van , tisztelni , szeretni és becsülni . Hidd el a viszonzást is megkapod . Én például nagyon tudok örülni egy sikeres Coming out után . De ez majd egy másik bejegyzés lesz :)

 

Fejekbe vésni : ismerkedni , szeretni , ítéletek és bírálatok nélkül !