Ha valaki ezt feltenné így hirtelen szemtől szembe , talán meg sem tudnék szólalni , esetleg sírva elrohannék , vagy dadognék össze - vissza .

 

Jó kérdés . Talán ésszerűen nem is lehet rá válaszolni . Miért is ? , kérdezné egy kétkedő ember . Mert ez egy belső különleges és egyben ránk nézve sajnálatos dolog . Sajnos rossz testbe születtünk . Nálunk valódi a test és lélek szétválása , különbözősége . Nah jó ezzel körülbelül senkit nem győztem meg és nem is válaszoltam a kérdésre . De gondolj bele , mi lenne ha egyszer reggel felkellnél , bele néznél a tükörbe és az ellenkező nemű testben látnád magadat , közben persze a gondolkodásod és a belsőd ugyanaz marad , nem éppen örülnél neki . És telnének a percek , azt hiszed ez egy rémálom , pedig a valóság , nem akarod elhinni , a kezeddel akár még megis csípheted magad . Ekkor rájössz hogy ez a valóság . Te mit tennél ? Több napig lennél így és a mindennapos dolgaidat is eképp kellene elvégezned . Közben tudod hogy ez nem jó így , keresed az okot hogy mi történhetett ? , miért lettél más . Próbálsz hasonlóan viselkedni mint a veled azonos neműek , deh idővel belátod hogy TE magad más vagy , így ha ideig - óráig megis tudod mesterien játszani a dolgokat , minden színháznak egyszer vége és nem fogod tovább bírni , kiborul az a bizonyos víz a pohárból ... Ugye még belegondolni is rossz ! Mi ezt mindennap átéljük . És ez egyáltalán nem a neveltetés miatt van . Semmi köze hozzá , bárkivel előfordulhat hogy így születik és persze az orvosok már bebizonyítottak elég sok mindent erről , deh én ebbe nem megyek bele , más oldalak részletesen foglalkoznak vele . Személyes tapasztalatból tagadom a nevelést és a szülők viselkedését a gyermek felé . Én katonás , szigorú neveltetésben nőttem fel , így hála semmi rossz cselekedetbe , vagy durva társaságba nem kerültem , ráadásul még vallásos is vagyok , na és így kellett szembe néznem a transzszexuális dologgal . Nagyon szégyelltem magam , azt hittem bűnös dolog ami a fejemben jár , magamba fordultam , sokáig voltam depressziós és öngyilkosságot is kíséreltem meg . Azt hittem csak én vagyok ilyen , de aztán kiderült hogy nem és mellesleg tök aranyos , kedves , tündéri embereket ismertem meg , jobbak mint az átlagos emberkék :) Sokat köszönhetek nekik :)

Én még nagyon titkolom ezt a dolgot , bár ez egyre kevésbé megy , de sajnos még ennek így kell történnie , mert nagyon sok a rossz és durva előítéletekkel teli emberek , akik mellesleg azt sem tudják kik vagyunk és tájékozatlanok , tudatlanok a témában és így mutatnak , bántanak minket . Pedig alaptalan mind , nem vagyunk  perverzek , sem beteges rossz elmék akik ijesztgetni akarnak mindenkit . Ha megismersz minket meglátod , hogy nem is állunk olyan messze egymástól , hisz emberek vagyunk !